Locatie - De Adjudant Zeewolde

Wat een goeie plek om te wonen in Zeewolde

De Adjudant vind je aan de Gouwzee. Hartje Zeewolde! Wie het dorp een beetje kent, weet dat je hier alles vindt wat je dagelijks nodig hebt… en meer. Je wandelt in een paar minuten naar de winkels, horeca, de weekmarkt of de Zomerbraderie. En is het een druilerige of regenachtige dag? Dan fiets of loop je zo naar de overdekte winkelpassage ‘het Ravelijn’.

Waterrijk wonen

Ben je graag op het water of zit je het liefst op een terrasje aan de waterkant? Vanaf de Adjudant ben je met een paar minuten in de Aanloophaven van Zeewolde. Hier is het altijd lekker levendig. Haal wat lekkers en ga ergens zitten of geniet op een terrasje van wat er allemaal voorbijkomt. Als het echt mooi weer is, is het Stille Strand ‘the place to be’. Handoekje mee en genieten maar.

Locatie De Adjudant

Afstanden

Hoe centraal wil je wonen?

Centrum 1 minuut
Harderwijk 15 minuten
Amersfoort 30 minuten
Lelystad 30 minuten
Hilversum 40 minuten
Zwolle 40 minuten
Apeldoorn 45 minuten
Amsterdam 45 minuten

Bereikbaarheid van Zeewolde

In Zeewolde heb je nog lekker de ruimte, is het groen en waterrijk. Niet zo vreemd dat de plaats steeds populairder wordt bij stadsmensen die rust zoeken. De reuring zoek je gewoon op als je er zin in hebt. Je woont op een half uur afstand van Hilversum, het gezellige Amersfoort en Almere met Citymall Almere. Overigens ben je ook met 45 minuten in Zwolle, Utrecht of Amsterdam. Echt een ideale locatie dus. Geen auto? Of neem je liever de bus? Deze stopt aan de Horsterweg. In no time ben je in Almere en Harderwijk.

Interesse in de Adjudant?

Leuk! Schrijf je in, dan vertellen we snel meer.

 
Houd mij op de hoogte