Keuken en sanitair - De Adjudant Zeewolde

Keuken en sanitair

Koop je een nieuwbouwappartement in de Adjudant, dan ben je na het tekenen van de koopovereenkomst welkom bij BMN Home Nunspeet. Een interactieve showroom waar je volop keuze hebt voor de afwerking van jouw keuken en badkamer. Dit nieuwe huis pas je aan naar jouw smaak en idee.

Jouw smaak, jouw stijl

Er is zoveel mogelijk en dat laten we je graag zien in de mooie showroom. Doordat we het project goed kennen, weten we direct of jouw wensen te realiseren zijn. Het leuke is dat wij heel luxe merken hebben, die we aanvullen met de eigen Procasa-tegelcollectie. Voor elk budget een prachtige badkamer en keuken.

Alle tijd voor jou

De adviseurs van BMN Home helpen je op verfrissende, inspirerende wijze van een nieuw huis naar een droomhuis. We nemen graag de tijd voor je. Daarom werken we alleen op afspraak. Bel en maak een afspraak. Wij zetten de koffie klaar.

Luxe badkamer

De badkamer en toilet worden uitgerust met sanitair van Villeroy & Boch. De kranen zijn van Grohe. De tegels en het sanitair kun je optioneel aanpassen. Als je de showroom bezoekt laten we je zien hoe luxe de basis is en kun je jouw wensen kenbaar maken.

Jouw droomkeuken

BMN is ook geselecteerd als projectleverancier voor je nieuwe keuken. In basis is er geen keuken meegenomen in de verkoopprijs van je nieuwe woning. De ontwikkelaar laat je daar liever vrij in. Met plezier doen we je een scherp geprijsde keukenaanbieding. De luxe keuken is leverbaar in allerlei kleuren en heeft een composieten werkblad en maar liefst vijf Siemens apparaten. Laat je verrassen!

Daar heb je geen omkijken naar

BMN regelt met Olde Rikkert Bouw B.V de technische tekeningen en het verdere verloop, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Samen met Olde Rikkert Bouw B.V bewaken we de planning en zorgen we voor de juiste levering en montage van jouw keuken en badkamer. Alvast een goede voorbereiding toegewenst en voor straks veel woonplezier!